Content Teammanager / VFX Producer

In onze snelgroeiende studio dichtbij Amsterdam zoekt ons creatieve team naar een full-time ervaren Content Teammanager/VFX Producer voor onze afdeling Content Creatie voor live experiences en events. (For English click here)

Het werk
Jij bent de brug tussen enerzijds onze content specialisten die de schetsen, prototypes, visuals en animaties voor onze live events maken en anderzijds onze klanten. Goede planning en organisatie zijn hierbij van groot belang. In een wereld van (inter)nationale live events, televisie, concerten, wereldwijde congressen, E-Sports en internationale high-end clubs druk jij je stempel op baanbrekende shows voor onze opdrachtgevers. Onze klanten zijn gevestigd in alle delen van de wereld hetgeen dus vraagt dat we in verschillende tijdzones actief moeten kunnen zijn. We stellen hoge eisen aan ons werk, de ontwikkeling van onze teamleden en onze apparatuur. Ook streven we naar een gezellige en inspirerende werkomgeving. In deze uitdagende en creatieve omgeving, word jij een onderdeel van een klein kernteam die ook samenwerkt met een gevarieerde groep van (internationale) freelancers.

Jouw vaardigheden en ervaring
● Senioriteit in de 3D motion graphic content markt, om er zeker van te zijn dat wat we citeren goed doordacht en uitvoerbaar is.
● Leiderschap om de content medewerkers inclusief freelancers aan te sturen en bij elkaar te houden.
● Als teamspeler ben je onderdeel van het team zonder je rol als manager uit het oog te verliezen.
● Het vermogen om het team te motiveren en het beste eruit te halen, zelfs tijdens hectische en moeilijke omstandigheden.
● Professionele planningsvaardigheden en time management voor wat realistisch en haalbaar is voor het team. Je zult samenwerken met de team Projectmanager om de planning strak te houden.
● Goede communicatievaardigheden in zowel Nederlands en Engels.
● Uitmuntend in klant-communicatie en goede sociale vaardigheden om de brug te slaan tussen teamleden en klanten.
● Goede storyboard vaardigheden.
● In staat zijn om de Creative Directors te ondersteunen tijdens hun proces.
● Bekendheid met de software die door het content team gebruikt worden, zelf ermee kunnen werken is een pré: Autodesk Maya, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Blackmagic Fusion, SideFx Houdini indie, Thinkbox Deadline (x42), Solidangle Arnold (x30), Cinema 4D.

Jij als persoon
● ‘Getting things done’ mentaliteit
● Geen 9 tot 5 mentaliteit, we zijn een creatief bedrijf dat dynamisch meebeweegt in veranderende markttendensen in verschillende tijdzones.
● Flexibel en in staat om je aan te passen aan verschillende omstandigheden en omgevingen.
● Met een sterk arbeidsethos ben je je bewust van een goede balans tussen nauwkeurigheid en oog voor detail, deadlines en grenzen aan het budget.

Live Legends, a great place to work
Werk aan geweldige projecten, in een professioneel team voor legendarische klanten en geniet van de on-site trips die af en toe plaatsvinden. Wij zorgen voor een marktconform salaris en zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben jij 100% gedreven om te werken aan legendarische experiences, stuur ons dan jouw portfolio (reel) en een korte motivatiebrief waarom jij de juiste persoon bent voor deze baan. Dit, en eventuele vragen kun je richten aan Serge Patist, serge@livelegends.com, met als onderwerp “Content Team Manager”.

Zien we je snel in onze studio?

Acquisitie naar aanleiding van van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

For English click here