Senior 3D MOTION DESIGNER

In onze snelgroeiende studio dichtbij Amsterdam zoekt ons creative team naar een full-time ervaren 3D generalist. We zijn op zoek naar een senior level artist met sterke design, modelling en animatie vaardigheden.

Het werk

In een wereld van (inter) nationale live evenementen, televisie, concerten en congressen druk jij je stempel op baanbrekende shows voor onze opdrachtgevers. We stellen hoge eisen aan ons werk, de ontwikkeling van onze teamleden en onze apparatuur. Ook streven we naar een gezellige en inspirerende werkplek. In deze uitdagende en creatieve omgeving, wordt jij een onderdeel van een klein team die samenwerken met een gevarieerde groep van internationale freelancers die ingehuurd worden op verzoek van onze cliënten die over de hele wereld verspreid zitten.

Jouw vaardigheden en ervaring

  • Minstens 3 jaar professionele ervaring met Cinema 4D en of Maya en Adobe After Effects.
  • Je hebt grondige kennis van modelling, texturing en animatie in C4D of Maya
  • Als een expert heb je jouw strepen verdiend in compositing en animatie in AE
  • Je draagt een flinke dosis ervaring in licht en multipass-rendering met je mee en hebt idealiter ervaring met Fusion.
  • En als je bekend bent met Photoshop, Illustrator e.d. dan kom je in de buurt van legende status.

Jij als persoon

  • Je hebt interesse in tech dingen, graphic design en art-direction ervaring
  • Je hebt oog voor detail en kunt zelf problemen oplossen als dat nodig is.
  • Met een sterke arbeidsethos ben je op de hoogte van de verwachte balans tussen nauwkeurige oog voor detail, deadlines en beperkingen van het budget.
  • Je bent een goed georganiseerd en in staat project (status) details te communiceren naar collega’s op een duidelijke en bondige manier in zowel het Nederlands als in het Engels.

Live Legends, a great place to work

Wordt onderdeel van geweldige projecten, werk voor legendarische opdrachtgevers, een professioneel team en de on-site trips die af en toe plaatsvinden. Wij zorgen voor een marktconform salaris en zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 

Als je staat te springen om te werken aan legendarische evenementen, stuur ons dan jouw portfolio (reel) en een korte motivatiebrief waarom jij de juiste persoon bent voor deze baan.

Mailen kun je naar daan@livelegends.com met als onderwerp: “Senior 3D Motion Designer”.

Zien we je snel in onze studio?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.