Careers at Live Legends

Be part of great award-winning projects, work for legendary clients, join us on our adventures and the occasional on-site trips with our professional team at Live Legends, where we bring magic to live!

Open positions (1)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en proactieve teamplayer in de rol van Producer.

Zijn to-do lijstjes stiekem jouw guilty pleasure en heb jij een “Getting things done” mentaliteit? Breng jij net zoveel sfeer als orde in de chaos? Lees deze vacature dan verder!  

Voor ons is het elke dag show time en dat op een internationaal podium. Als Experience Design Studio ontwikkelt Live Legends show concepten van A tot Z. Een event is pas geslaagd als we een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten bij de bezoeker – een legendary LIVE experience – en dat doen we door dat stukje magie toe te voegen, because WE BRING MAGIC TO LIVE!

JIJ ALS PRODUCER

Draagt de verantwoordelijk voor productie. Je hebt een fantastisch inlevingsvermogen en weet een goede relatie op te bouwen met alle betrokken partijen. Je weet wat jouw klant zich bezighoudt, signaleert en benut kansen. Mede daardoor kun je de inhoud van een productie afstemmen met de klant en waar nodig anticiperen (denk oplossingsgericht/denk aan alternatieven). Je bezit al een rijke ervaring binnen vak en functie. Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels. Daarnaast gaat het opstellen van een show-draaiboek jou nooit vervelen. Als iedereen “lost” is, dan heb jij nog steeds overzicht. 

DIT BEN JIJ

Jij bent proactief, daadkrachtig, flexibel en klantgericht. Je bent een expert in plannen en organiseren. In jouw rol als producer ben je een echte aanpakker en steek je graag de handen uit de mouwen. Je bent representatief, sterk in relatiebeheer en kunt goed netwerken. Naast deze kenmerken zou het maar al te fijn zijn als jij beschikt over een aantal technische vaardigheden. Ben je in het bezit van de volgende basiskennis; Adobe programma’s Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, maar ook Keynote en PowerPoint? Dan hebben we bijna een match!

Weet jij mensen op een prettige wijze te motiveren en stimuleren? Steek jij jouw omgeving aan met positieve energie en geloof je dat communicatie meer is dan een mailtje versturen? Ben je eerlijk en kritisch, ook naar jezelf en niet bang het achterste van je tong te laten zien?

Wij zoeken een afgestudeerd HBO-er of werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, het liefste binnen onze branche. Ben jij in het bezit van een “Getting things done” mentaliteit en breng jij net zoveel sfeer als orde in de chaos? Vink jij hier alle box-jes af? Dan hebben wij een match!

JIJ  HELEMAAL THUIS HIER BIJ LIVE LEGENDS 

Waar voer jij jouw dagelijkse werkzaamheden uit? Een inspirerende en informele omgeving. Ons splinternieuwe kantoor aan de rand van Amsterdam heeft een modern, duurzaam en botanische uitstraling, overal waar je kijkt vindt je ramen en dit werkt heerlijk ruimtelijk, daarnaast voelt het een beetje alsof je, je door de alom aanwezige groenvoorzieningen in een botanische tuin waant waartussen een jong en dynamisch team actief aan het werk is. Door de prachtige prints aan de muur en natuurlijke elementen als hout afgewisseld met fijne blauwe en groene kleuren in combinatie met goud, is een huiselijke, rustige maar ook creatieve en luxe gevoel gecreëerd. Wellicht doet het je misschien een beetje denken aan een kantoor zoals je op tv ziet in een moderne Amsterdamse serie. 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Op kantoor, in onze studio’s en op locatie doen we ons werk met veel positieve energie. Uiteraard bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en kun je binnen deze fulltime functie per direct aan de slag. We zijn een creatief, groeiend en ambitieus bedrijf, dat veel mogelijkheden biedt voor groei en zelfontplooiing.

KOFFIE?

Word jij helemaal enthousiast en zie jij jezelf werken als producer bij Live Legends in een jonge en dynamische omgeving? Zie jij het zitten om deel uit te maken van een hechte club, waar ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan ben jij precies díe collega die wij met open armen ontvangen. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw sollicitatie! Stuur je deze naar AM I THE PRODUCER? amitheproducer@livelegends.com

Ps. Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie: CV & Motivatiebrief (Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben). 

Krijg jij energie van het huishouden draaiende te houden binnen onze groeiende en internationale organisatie en zit ontzorgen in je genen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Voor ons is het elke dag show time en dat op een internationaal podium. Als Experience Design Studio ontwikkelt Live Legends show concepten van A tot Z. Een event is pas geslaagd als we een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten bij de bezoeker – een legendary LIVE experience – en dat doen we door dat stukje magie toe te voegen, because WE BRING MAGIC TO LIVE!! Maar zonder de backstage crew geen showtime! Binnen de back office afdeling zijn wij op zoek naar een hospitality medewerker.

JIJ ALS HOSPITALITY MEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde teamplayer, die bereid is om aan te pakken en een hoge mate van hospitality als tweede natuur heeft. Iemand die bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar is tussen 10:00 en 15:00, woonachtig in de omgeving van Amsterdam. 

Met jouw open en gastvrije houding zet je net dat stapje extra voor een warm welkom en een prettige ervaring voor je collega’s en onze klant. Daarnaast behoud jij het overzicht als aanspreekpunt voor medewerkers. Men weet je ook gemakkelijk te vinden met allerhande vragen en verzoeken. Je hebt een warme persoonlijkheid, ontzorgt pro-actief, bent ontzettend opgeruimd en hebt bij voorkeur voordat er überhaupt een vraag gesteld wordt, al gehandeld. In deze functie werk je nauw samen met onze facility coördinator, voor jou een sparringpartner! 

JIJ HELEMAAL THUIS HIER BIJ LIVE LEGENDS 

Waar voer jij nou straks jouw dagelijkse werkzaamheden uit? Een inspirerende en informele omgeving, ons splinternieuwe kantoor aan de rand van amsterdam heeft een trendy uitstraling, wat tot uiting komt in het vele glaswerk en de alom aanwezige groenvoorzieningen waartussen een jong en dynamisch team actief aan het werk is. Het kantoor doet je misschien een beetje denken aan een kantoor zoals je op tv ziet in een moderne Amsterdamse serie. Op kantoor, in onze studio’s en op locatie doen we ons werk met veel positieve energie. Uiteraard bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. En kun je binnen deze parttime per direct aan de slag.  

 

ENKELE VAN JOUW  VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Volledige hospitality bij interne activiteiten en bijeenkomsten (incl. studio’s)
 • Lunch verzorging (inclusief bestellingen, ontvangen, klaarzetten, opruimen etc)
 • Secretariële ondersteuning (gasten ontvangen/verzorgen, telefoon, deur, in en uitgaande post, pakketjes/koeriers etc.)
 • Dagelijks eerste aanspreekpunt algemene zaken
 • Bevoorrading (kantoorartikelen, koffie/thee/drank, hygiëne stations etc)
 • Algemene netheid van alle ruimtes en werkplekken

DIT BEN JIJ, in opsomming:

 • EPIC. Energiek. Puur. Inspirerend. Connecting;
 • Zeer dienstverlenend en klantgericht;
 • Je bent opgeruimd;
 • Je bent een zelfstarter die niet bang is om zelf beslissingen te maken;
 • Je bent een expert in ontzorgen;
 • Je bent een echte ondernemer en steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je bent representatief, kunt goed netwerken en relaties beheren en verbeteren;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

KOFFIE?

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur een e-mail naar: iwanttowork@livelegends.com. Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie: motivatiebrief & CV. Niet verplicht maar wel extra fijn: een foto, zodat we achter jouw verhaal een gezicht in beeld hebben.

Hopelijk tot snel!

Deadline: 6 juni